نرم افزار های تحت وب چیست؟

 صفحه اصلی /بلاگ شاهوار/ نرم افزار های تحت وب چیست؟
نرم افزار های تحت وب چیست؟

نرم افزار های تحت وب چیست؟

چه نرم افزاری انتخاب کنیم؟

قسمت دوم - نسخه تحت وب

با توسعه اینترنت و کسب و کار مجازی نیاز به نرم افزار هایی که محدودیت به مکان، زمان و سیستم خاصی نداشته باشند به شدت احساس می شود. امکان انجام کارها از راه دور یکی از نکات کلیدی پیشرفت در هر کسب و کار است. این کار با نرم افزارهای تحت وب امکان پذیر است.

مزایای متعدد نرم افزارهای تحت وب دنیا را به سمت آنلاین شدن سوق می دهد، به طوری که در آینده ای نه چندان دور، دیگر نیازی به سیستم های قدرتمند شخصی جهت پردازش و ذخیره سازی اطلاعات نداریم و تنها وجود یک اینترنت پر سرعت، ما را از تمامی مزایای نرم افزارهای تحت وب بهره مند خواهد ساخت.

وقتی شما یک نرم افزار ( مانند فتوشاپ ) را روی کامپیوتر شخصی خود نصب می کنید برای دسترسی به این نرم افزار باید حتما از همان کامپیوتر استفاده کنید، ولی در نرم افزارهای تحت وب، دیگر شما محدود به هیچ سیستم یا مکان خاصی نیستید و تنها نیاز به یک مروگر مانند کروم، فایرفاکس و … دارید. اگر بخواهم به صورت مثال توضیح دهیم می‌توانیم اشاره ای به سایت های مختلف مثل  Gmail، علی بابا، دیجی کالاو امثال این برنامه ها کنیم که بدون توجه به زمان یا مکان خاصی امکان استفاده از خدمات آن ها وجود دارد. در واقع زمانی که شما به یک سایت متصل می‌شوید و به انجام اموری مانند ارسال ایمیل، خرید آنلاین، سیستم حسابداری، امور بانکی و … می‌پردازید با یک برنامه تحت‌وب در حال کارکردن هستید.

تصور کنید که به یک سفر شخصی رفته اید و همزمان نیاز دارید مجموعه کاری خود را زیر نظر بگیرید، ارتباط شما با مجموعه كاری قطع نشده و می توانید در هر زمان كارهای عقب مانده را انجام دهید، هرکجا که اینترنت باشد شما به خدمات نرم افزارهای تحت وب دسترسی خواهید داشت.

تصور کنید مجموعه شما دارای شعباتی در شهر خود و یا در کل کشور است، مسلما امکان نظارت و بررسی حضوری همه شعبات وجود ندارد. این مسئله هم با نرم افزار های تحت وب حل شده است.

یکی از بزرگترین مزیت های نرم افزاری های تحت وب عدم نیاز به نصب روی هر سیستم است، در واقع تنها نیاز به نصب برنامه روی یک سرور داریم .

اهمیتی ندارد که کاربر از چه نوع کامپیوتری استفاده می‌کند، می‌توان با استفاده از تلفن همراه، تبلت لپ‌تاپ و یا هر دستگاهی که اجازه باز کردن صفحات اینترنتی را می‌دهند مانند تلویزیون‌های هوشمند از قابلیت‌های آن بهرمند شد.

آپدیت آن سریع‌تر اتفاق می افتد و نیاز به دانلود و نصب نسخه آپدیت روی هر سیستم نیست. 

در نهایت از دیگر ویژگی های تحت وب بودن وجود یک پایگاه داده برای همه کاربران است، همه عملیات ها از قبیل عضویت، تراکنش های مالی، آزمون ها، پیام های کوتاه و ... در یک جا قرار می‌گیرند و این امر موجب حذف پراکندگی و تکرار اطلاعات میشود ، از سویی پشتیبان گیری از این پایگاه داده به سادگی قابل انجام خواهد بود.

نظرات

ثبت نظر شما